fbpx
60 minuten
2-8 spelers
Ganzepanweg 41, 4196RR Tricht
Difficulty

Reserveren (Tijdelijk Gesloten)

juli 2021
ma di wo do vr za zo
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Hunter’s Lodge (Tijdelijk gesloten)

Hunter’s Lodge speelt zich af in de jaren 1700 met als doel te achterhalen wie Cassandra is en wat er met haar is gebeurd. Zij is namelijk spoorloos verdwenen en was laatst gezien in haar kamer (Hunter’s Lodge). Het is aan u de taak om haar op te zoeken en weer veilig terug te brengen. Wij hebben namelijk het gevoel dat de kwaadaardige heksen een plan aan het maken zijn om een chaos te maken door een natuurramp te veroorzaken. Help ons Cassandra te vinden. Geen zorgen u doet het niet alleen! Cassandra heeft haar vertrouwelijke insecten in de kamer gelaten om u te helpen zoeken!

De kamer

Hunter’s Lodge is een kamer voor beginnende spelers die nog nooit een escaperoom hebben gespeeld. In deze kamer ligt de focus op het kennis laten maken van wat een escaperoom is en alle mooie ervaringen die u nog te komen staan. De kamer is dusdanig ingedeeld dat eenieder zich wel kan vinden in de spellen waar voornamelijk de zintuigen op de proef worden gesteld. De spellen zijn relatief gezien eenvoudig. Maar, niet te onderschatten gezien jullie hoofden wel bij elkaar moet worden gebracht om samen tot de oplossingen te komen. Let ook op de tijd! Jullie krijgen maar 60 minuten om de series aan puzzels te ontrafelen.

Hints

Geen zorgen mocht het lastig worden, dan hangen er aan de muur hints met nummers. Deze komen overeen met de nummers die op de kevers zijn gegraveerd. Deze heeft Cassandra toch expres achtergelaten. Gedurende het spel probeert u eerst de spellen zonder de hints op te lossen. Mocht u er niet uit komen dan kunt u altijd de hints erbij pakken om het spel te vergemakkelijken. Lukt het spel ook niet met de hints dan kunt u altijd de zwaaien naar de camera en om hulp roepen. Wij zullen ook bijspringen als we merken dat u in tijdnood komt.

Evaluatie

Na afloop van het spel doorlopen wij altijd de kamer met onze gasten. Wij leggen vol passie uit hoe de spellen in elkaar zitten met de gedachtegang erachter. Ondanks het feit of u nou wel of niet wist te ontsnappen. Vooral als u de Escaperoom niet wist te ontsnappen doorlopen wij graag de hele kamer met u. Achteraf ontvangen wij graag feedback om Escaperoom Betuwe continu te verbeteren. Daarom zijn wij ook actief op Escapetalk en Escape rooms Nederland om met trots onze score te verbeteren en aan te tonen. Wij rusten niet totdat u met een voldaan en volbracht: “Ohhh” gevoel naar huis gaat.

Contact

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via Whatsapp. Druk op de link om een bericht te sturen. Om een reservering te plaatsen kunt u gemakkelijk via de onderstaande kalender een datum en tijd selecteren. Daarna wordt u geleidt naar de afrekenpagina. Na de betaling staat uw reservering in ons agenda en dan verwelkomt Escaperoom Betuwe u graag op de gekozen datum en tijd. U krijgt altijd een bevestigingsmail met de reserveringsinformatie van Escaperoom Betuwe.