fbpx

Bij escaperoom Betuwe gaan we zorgvuldig om met de High Tech spellen. Voor aanvang van het spel geven we de volgende regels mee aan onze gasten:

  1. Gebruik geen kracht
  2. Laat decor heel
  3. Gooi of beschadig niets in de kamer
  4. Breng geen telefoons of aanstekers mee naar binnen
  5. Kom niet dronken of ziek (bijv. corona) opdagen.

Escaperoom regels

Bij escaperoom Betuwe kan bij nood iedereen ontsnappen, onder meer dankzij speciale magneetsloten op de deuren, die direct open kunnen door zelf op de noodknop te drukken (Hunter’s Lodge) of omdat de Electra automatisch uitschakelt (Enchanted Witch).

Bij escaperoom Betuwe worden mensen niet in een hokje gepropt, want het is een ruime kamer waar 8 mensen vrij kunnen bewegen (corona proof).

Er is een brandmelder en verlichting naar de uitgang. Je staat snel buiten de oudste vloedschuur van Nederland die sinds 1560 juist als bescherming heeft gediend tijdens hoogwater.

Tevens hebben wij als vergaderlocatie / congrescentrum ervaring in het ontvangen van 100 gasten tijdens evenementen waarvoor een vergunning wordt aangevraagd. Zie onze andere blog voor speciale (corona proof) arrangementen.

Dus bij escaperoom Betuwe ben je veilig voor calamiteiten. Dit testen we elk halfjaar via het doorlopen van ons calamiteitenplan.

Tot ziens @ www.escaperoombetuwe.nl