fbpx

Voor de arrangementen geldt minimaal 2 en max. 16 personen per dagdeel. Dit kunnen familie, vrienden, collega’s zijn, maar ook stellen. Door de kleinschaligheid ontstaat er een privésfeer waarbij de klant zich meer op zijn/haar gemak voelt. Er zijn namelijk geen vreemden aanwezig. Een arrangement duurt 4 uur. Het arrangement is incl. koffie/thee/frisdrank, snacks, een rondleiding van 15 minuten, escaperoom Enchanted Witch en / of Hunter’s Lodge. Men kan het arrangement uitbreiden met diverse opties zoals High Tea, High Wine, smoothie, lunch. Het eten wordt speciaal ingekocht, gericht op de klant. Het arrangement dient onder andere om deze reden vooraf te worden betaald. Ook bieden wij maatwerk arrangement aan zoals de VIP Exclusive. In overleg met de klant kunnen wij een specifiek voor hem/haar arrangement samenstellen.

Doelgroepen

Wij richten ons op verschillende doelgroepen. Mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 18+ jaar. Dagjes-uit mensen. Speciale doelgroepen zoals toekomstige bruidsparen, jubilea, verjaardagen, sporters, vriendinnen- en vriendendagen, enzovoort.

Designs Arkelshoef is een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast interieur, ook over eten, drinken, harmonie, feng-shui en nog veel meer. Het draait hierbij om belevenissen en om de bijzondere ervaringen die daaruit ontstaan. Food met interieur, living met accessoires.

Wie er eenmaal is geweest komt altijd terug. De sfeer van eeuwenlange warme gastvrijheid hangt over onze boerderij. Informeer hier naar de mogelijkheden.