Escaperoom Betuwe Gelderland

Escape Room Betuwe Gelderland

Escaperoom Betuwe Gelderland heet u welkom! Vraagt u zich ooit af of u de oplossingen zou kunnen vinden op complexe puzzels die in detective films worden gespeeld? Dat vroeg ik mezelf ook af! Daarom ben ik van start gegaan met het spelen van diverse Escape rooms. Zodra ik hiermee van start ben gegaan, werd ik enthousiast voor het mysterieuze achter de spellen. Er zijn zoveel thema’s mogelijk en het blijft een persoonlijke keuze. Dit is de voornaamste reden dat ik graag zelf aan de slag wilde met het ontwerpen van puzzels. Het diep graven naar antwoorden en het achterhalen van de gedachtegang lag mij het meest. Door mijn nieuwe gekweekte interesse in Escape rooms en mijn passie in het ontrafelen van mysteries is Escape room Betuwe tot stand gekomen.

Escaperoom Betuwe Gelderland

Hunter’s Lodge is het verblijf van Cassandra Ruighaver anno 1700. Zij wordt Cassie genoemd en staat bekend als een meester valkenier. Ontdek haar geheim in de “Hunter’s Lodge” kamer. De complexe, logische denkpuzzels zullen alle zintuigen van de spelers raken. Deze kamer maakt gebruik van vernieuwende high-tech uitdagingen. Deze dient u samen met uw kamerraden op te lossen. Weet u de kamer te ontsnappen en het verhaal van Cassie te ontcijferen?

0
Ontsnappers
0
gespeelde minuten
0
Positieve reacties
Reviews

Wat zeggen
zeggen de spelers

Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeker elk cent waard!

Marit

Verjaardag van mijn beste vriend hier gevierd, we zijn heel warm verwelkomd en begeleid door de escape room! Helaas wisten wij niet in ons eentje te ontsnappen, maar hebben we alsnog genoten om te proberen.

Mootje

Verrassend leuk, ondanks dat het eerst onduidelijk was. Werden wij goed opgevangen en hebben wij de puzzel net op het nippertje weten te kraken. Een onvergetelijke ervaring!

Jannie