fbpx

Over ons

Escaperoom Betuwe Gelderland

Escaperoom Betuwe Gelderland heet u welkom! Vraagt u zich ooit af of u de oplossingen zou kunnen vinden op complexe puzzels die in detective films worden gespeeld? Dat vroeg ik mezelf ook af! Daarom ben ik van start gegaan met het spelen van diverse Escape rooms. Zodra ik hiermee van start ben gegaan, werd ik enthousiast voor het mysterieuze achter de spellen. Er zijn zoveel thema’s mogelijk en het blijft een persoonlijke keuze. Dit is de voornaamste reden dat ik graag zelf aan de slag wilde met het ontwerpen van puzzels. Het diep graven naar antwoorden en het achterhalen van de gedachtegang lag mij het meest. Door mijn nieuwe gekweekte interesse in Escape rooms en mijn passie in het ontrafelen van mysteries is Escape room Betuwe tot stand gekomen.

Escaperoom Betuwe Gelderland: Enchanted Witch

Enchanted Witch speelt zich af in de jaren 1700 met als doel de ziel van Cassandra te bevrijden. Cassandra was een machtige heks en meester valkenier. Zij was de enige die de kwaadaardige heksen op afstand wist te houden. Daarom zijn de kwaadaardige heksen met een plan gekomen om haar te bedriegen en in een gevangenis dimensie op te sluiten. Hier slaagde de heksen in. Zonder Cassandra heeft het dorp Tricht geen bescherming. De kwaadaardige heksen houden van chaos en veroorzaken natuurrampen. Zo zijn zij verantwoordelijk voor de krachtige windhoos die in Tricht plaats vond. Deze verwoeste de levens en huizen van de inwoners van Tricht. Help haar ziel ontsnappen, zodat zij een einde aan de plannen van de kwaadaardige heksen kan maken. Let op u doet het niet alleen. Haar valk begeleidt de weg naar de 5 smaragden van Tricht. Zoek de smaragden en bevrijdt haar ziel!

Escaperoom Betuwe Gelderland: Hunter’s Lodge

Hunter’s Lodge is het verblijf van Cassandra Ruighaver anno 1700. Zij wordt Cassie genoemd en staat bekend als een meester valkenier. Ontdek haar geheim in de “Hunter’s Lodge” kamer. De complexe, logische denkpuzzels zullen alle zintuigen van de spelers raken. Deze kamer maakt gebruik van vernieuwende high-tech uitdagingen. Deze dient u samen met uw kamerraden op te lossen. Weet u de kamer te ontsnappen en het verhaal van Cassie te ontcijferen?

0
Ontsnappers
0
gespeelde minuten
0
Positieve reacties
Reviews

Wat zeggen
zeggen de spelers

Overall it was a pleasant experience. The ambiance of the room was really nice. As a beginner, I really enjoyed the puzzles. They were well thought and fun to solve. The staff was very friendly as well. I’d definitely recommend playing this room!

Deniz

Super leuk familie uitje. Gastvrij en heel gezellig.
Een aanrader!

Irene

Verrassend leuk, ondanks dat het eerst onduidelijk was. Werden wij goed opgevangen en hebben wij de puzzel net op het nippertje weten te kraken. Een onvergetelijke ervaring!

Jannie