Escape room als bedrijfsuitje

Escape room als bedrijfsuitje

Team building activiteiten kunnen een onmisbare rol spelen om efficiency en sfeer binnen een afdeling of bedrijf te vergroten en op peil te houden met een Escape room als bedrijfsuitje. Dit kan alleen als het op de juiste manier gebeurt!

Daarom biedt Escape Room Betuwe een onmisbare kans om de team spirit te vergroten. Binnen 60 minuten wordt er op interactieve wijze de vaardigheden en samenwerking van de collega’s op de proef gesteld. Voor meer informatie neem dan contact op.

Verjaardagsfeest

Probeer je al enige tijd een onvergetelijke verjaardagsfeestje te organiseren? Zoek niet verder, wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen een op maat gemaakte feest voor u!

Het aangaan van uitdagingen in samenwerking met je naasten, leidt tot het versterken van de opgedane banden en bewijst hoeveel u over het afgelopen jaar bent gegroeid!

Huiver niet en reserveer nu de ultieme verjaardag!

privé feesten

Er is simpelweg geen betere manier om een gelegenheid te vieren dan samen met vrienden en familie uit Escape room Betuwe te ontsnappen en vervolgens na te borrelen.

Wij zouden ons vereerd voelen om samen met u, uw op maat gemaakte feest/evenement te organiseren.

Voor feesten/evenementen reserveringen kunt u een bericht plaatsen.

Gelegenheden

Escape room Betuwe biedt voor alle leeftijden en doelgroepen een op maat gemaakte activiteit die voor iedereen te genieten is.

Zo hebben wij recentelijk een groep mogen verwelkomen die samen met drie personen 150 jaar oud zijn geworden! Dit was een groep vol diverse mensen met verschillende interesses die toch samen zijn gekomen om de puzzels te kraken.

Voor alle soorten gelegenheden kunt u bij ons terecht voor een mysterieuze activiteit om iedereen mee te slepen. Voor meer informatie neem dan contact op!

De oude Betuwe

Lekker nagenieten van de escape room ervaring onder het genot van een gratis glas Prosecco en een heerlijk diner? Schuif aan bij restaurant De Oude Betuwe, waar de chef-kok een speciaal arrangement voor u heeft samengesteld.

Prijzen diner p.p.:
3 gangen surprise menu €28,50
4 gangen surprise menu €32,-

Voor het reserveren van een heerlijke diner kunt bij de website terecht of kunt u simpelweg een bericht bij ons achterlaten en maken wij de reservering voor u!