fbpx

Halloween is een feestdag die valt op 31 oktober de ideale dag voor een halloween escaperoom. Halloween, ook genoemd All Hallows’ eve(ning), is de Engelse naam voor allerheiligenavond. Escaperoom Betuwe introduceerde in 2018 haar eerste kamer “Hunter’s Lodge” tijdens Halloween vandaar dat wij het onze Halloween escaperoom vinden.

Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in andere delen van de wereld.

Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen “trick or treat” (de keuze tussen kattenkwaad uithalen of iets lekkers krijgen). De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloweenfeesten, maar een halloween escaperoom is voor iedereen!

Halloween escaperoom bij escaperoom Betuwe

Kom langs bij ons op of rond Halloween om een extra griezelige dag te beleven. Op deze dag speelden namelijk de terugkeer van de zielen van overledenen naar hun vroegere woonplaatsen, en de angst voor de aanwezigheid van bovennatuurlijke wezens een rol. In 2020 introduceert Escaperoom Betuwe haar tweede kamer “Enchanted Witch” die perfect aansluit bij deze dag.

In Schotland worden in de negentiende eeuw jongeren genoemd als deelnemers aan spelen die lagen in de sfeer van de magie en voorspellingen. E Escaperoom Betuwe verteld het verhaal van Cassandra Ruighaver die in de achttiende eeuw verdween.

Halloween is een echt familiefeest! Gezellig samen griezelen met het hele gezin kan bij Escaperoom Betuwe. Kom snel langs en laat u verrassen, betoveren en gegarandeerd schrikken in onze Halloween Escaperoom!

Boeking info

Reservering plaatsen?

Kies het aantal spelers

Kies een datum en tijd

Bevestiging op de mail

Betaallink per telefoon